Geplaatst door Redactie op 20 september 2016

Overname portefeuille beleggingsverzekeringen Optima

Vermogensbegeleider Fortuna Financial Group heeft een akkoord bereikt met de curatoren van Optima Bank rond de overname van de portefeuille beleggingsverzekeringen. Het gaat om 250 polishouders die via Optima Bank een beleggingsverzekering bij Baloise Insurance hebben afgesloten. Zij kunnen voortaan een beroep doen op de diensten van Fortuna Financial Group.

Fortuna Financial Group neemt vanaf vandaag de rol als tussenpersoon over voor de Belgische beleggingsverzekeringen van Baloise Insurance die tot nu toe beheerd werden door Optima Bank. Voor de 250 klanten verandert er niets. Het contract blijft lopen bij Baloise Insurance. Het is enkel de tussenpersoon die wijzigt. Fortuna Financial Group zal volgens de Europese MiFID-richtlijnen de beleggingsverzekeringen van de klanten voortaan van nabij opvolgen. De experts van de Belgische vermogensbegeleider informeren investeerders op een correcte en transparante manier.

Frank Peeraer, CEO van Fortuna Financial Group: “De 250 polishouders die sinds het faillissement van Optima Bank op 15 juni in het duister tastten over de verdere opvolging van hun beleggingsverzekering, kunnen vandaag bij ons terecht. Fortuna Financial Group is sinds zijn oprichting in 2001 uitgegroeid tot één van de belangrijkste partners van beleggingsverzekeringen van Baloise in België. We kennen de materie dus bijzonder goed.”

Particulieren, bedrijfsleiders en bedrijven laten zich vandaag door Fortuna Financial Group begeleiden bij het beheer van hun vermogen. In totaal gaat het om meer dan 1.000 cliënten die dagelijks advies inwinnen over hoe ze het best hun successie regelen en hun vermogen vergroten via beleggingen.

Redactie
Redactie

E-mail: info@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50
LinkedIn: linkedin.com/company/fortuna-financial-group